Troben mort un home de 35 anys de Terrassa desaparegut a Osca

0

La Guàrdia Civil ha localitzat el cos sense vida d’un home, de 35 anys i veí de Terrassa, que estava desaparegut des d’aquest dissabte al municipi d’Alquézar, a Osca. Les causes de la defunció encara les ha de determinar l’autòpsia.

Segons han informat fonts de la Benemèrita, al voltant de les 00.30 hores d’aquest diumenge ha entrat a la central del 062 un avís alertant que un home havia sortit la tarda de dissabte de la seva casa de vacances de la localitat, on es trobava amb la família passant els dies de Setmana Santa, i no havia tornat.

En aquell moment s’han iniciat les tasques de recerca per part d’efectius de la Guàrdia Civil de Muntanya i de Seguretat Ciutadana d’Osca, i han continuat durant el matí amb mitjans aeris i més personal.

Sobre les 16.30 hores, gràcies a la col·laboració d’uns escaladors que es trobaven a la zona, s’ha localitzat el cos sense vida de l’home.

En total, en el dispositiu de recerca hi han participat unes 30 persones de l’Institut Armat, un bomber de la Ribargorça, gossos de recerca de persones, un helicòpter, Seguretat Ciutadana d’Osca i efectius de Muntanya d’Osca, Jaca, Boltaña i Benasque.

També han comptat amb la col·laboració d’una vintena de veïns, de l’Ajuntament i de l’alcalde de la localitat, Mariano Altemir.