L’estrany objecte va ser trobat a Àustria i la semblança amb un telefon mòbil és increïble, la troballa del telefon mòbil de 800 anys d’antiguitat a generat polèmica a Internet

Telefon mòbil de 800 anys d'antiguitat? | Diari CatalàUn grup d’investigadors va trobar un estrany objecte (telefon mòbil de 800 anys) que data del Segle XIII durant una excavació a Àustria i que s’assembla a un telefon mòbil. La imatge d’un ‘telèfon mòbil’ que presumptament es remunta a 800 anys ha agitat les xarxes socials, informa ‘Mirror‘.

La troballa que va tenir lloc durant una excavació a Àustria, cridava l’atenció per que l’objecte, de color negre, té gravades unes ‘tecles’ amb escriptura cuneïforme, que és típica de la regió de l’Iran i l’Iraq, d’on provenen les escriptures més antigues, un sistema utilitzat pels sumeris entre els anys 3.500 i 3.000 aC, els qui van habitar el territori ocupat actualment per l’Iraq.

L’especialista en fenòmens OVNIs, Daniel Muñoz, explica que les similituds són extraordinàries i encara que es nega a assenyalar que l’objecte sigui en realitat un cel·lular, diu que aquestes relíquies ‘et fan pensar’. Aquests objectes són considerats ‘fora de temps’, com tants altres que s’han trobat.

Telefon mòbil de 800 anys d'antiguitat? | Diari CatalàN’hi ha que asseguren que la fotografia que circula a les xarxes socials és veritable, mentre que altres asseguren que és falsa.

Diversos pagines web van publicar aquesta imatge afirmant que l’objecte va ser trobat en una excavació aquest any. Més tard es va donar a conèixer que la foto es va originar en una publicació a Flickr datada al gener de 2012, cosa que va despertar reaccions d’humor, qualificant la troballa de falsa.

Entre els comentaris més populars en el lloc web Conspiracy Club es troben:

Ha de tenir una cobertura horrible i Potser té cinc trucades perdudes de Chuck Norris.

Creieu que les imatges d’aquest telefon de 800 anys son autentiques o falsa?