Aquest cap de setmana (23 i 24 d’abril) se celebra el I Trofeu Targa Iberia

Els propers dies 23 i 24 d’abril se celebrarà al Circuit de Barcelona-Catalunya el I Trofeu Targa Iberia, un esdeveniment que, sense ser substitut d’Esperit de Montjuïc, tindrà aquest any un paper de transició per tal que l’any vinent torni el gran revival del sud d’Europa.

El I Trofeu Targa Iberia ha arribat per quedar-se amb curses de cotxes actuals de competició en combinació amb altres curses en les quals competiran un bon grapat de clàssics. És per això que a tots aquells que han gaudit els darrers anys de l’Esperit de Montnjuïc, puguin assistir al Trofeu Targa Iberia. L’entrada serà gratuïta i l’aparcament dins del Circuit de Barcelona-Catalunya també, fins a esgotar les places, una excel·lent excusa per viure des d’un lloc privilegiat bones curses i veure cotxes que no és habitual que competeixin al nostre país.

Serà un cap de setmana esportivament molt intens, amb activitat sense parar, començant a les 9 del matí i concloent cada dia al voltant de les 19h. El llistat d’especialitats que els aficionats podran seguir és complet i divers:

Lamera Cup

Curses de resistència monomarca amb vehicles Lamera, un GT amb xassís tubular i motor de 5 cilindres turbo de 2.5 litres i 300 CV. Està organitzada per TTM Compétition i es divideix en dues classificacions: Gentleman i Pro.

Porsche Carrera Cup France

Obertura del campionat francès que arriba a la seva 30a edició i que per celebrar-ho arrenca fora del seu país; admet, a més, a pilots no francesos. Els Porsche GT3 Cup Challenge oferiran sens dubte un gran espectacle amb pilots repartits en tres classificacions: Absoluta, Gentlemen Driver i Rookie Cup.

Classic & Legend de V-Line, Copa d’Espanya

Primeres dues curses de mitja hora cadascuna d’aquesta nova Copa d’Espanya en la que competeixen Turismes, GT i Sports de molt diversa procedència, entre altres vehicles, tots ells protagonistes de la competició de fa diverses dècades.

Clio Cup France

Aquest any, la Clio francesa arriba a la seva 50a edició amb una nodrida graella que lluita pels abundants premis, entre ells poder competir com a oficial Renault a les 24 hores de Dubai de 2017 al volant d’un Clio Cup Endurance.