Truebud, els auriculars bluetooth més petits del món

  0
  Truebud, els auriculars bluetooth més petits del món

  Truebud, els auriculars bluetooth més petits del món
  Un dels majors misteris de la humanitat és la increïble capacitat dels cables dels auriculars per fer-se un nus.

  Si estàs cansat de malgastar minuts de la teva vida en aquesta tasca el teu són els auriculars Bluetooth sense fils. Així de senzill. Al mercat pots trobar molts models d’auriculars, però aquests que acaben d’aparèixer destaquen: són considerats els més petits del món. Tant que es fiquen en l’orella i pràcticament no es veuen.

  Segons els seus creadors estan dissenyats per portar-los “còmodament, perquè romanguin en la teva oïda sense moure’s”, component un sistema que descriuen com “el futur d’àudio portàtil”.

  Però a més de la seva grandària el seu altre punt d’interès és que amb ells pots dir adéu als cables. Truebud ha desenvolupat aquests destrossadors auriculars sense cables i dotats d’una bateria que els fa aguantar fins a sis hores seguides d’una sola càrrega, la qual cosa suposa la de major durada de tot el mercat. Si se t’acaba la bateria, pots tornar a carregar-los completament en 45 minuts.

  Grandària i autonomia

  Els artífexs de Truebud es van adonar en estudiar el mercat d’aquests dispositius que les majors pegues dels auriculars sense fils eren precisament la grandària i la durada de la bateria. “Optimitzem els nostres auriculars perquè la grandària fos més reduït i la bateria durés més del normal”, sostenen sobre aquest tema.

  Malgrat les seves reduïdes dimensions, els Truebud no ofereixen menys que altres competidors: són capaços de reduir els nivells de soroll, la qual cosa farà que el so t’arribi com si estiguessis escoltant un CD, sense que hi hagi desincronització entre el que sents per una oïda i per un altre. Tot el que sents és la teva música, cap soroll… o això diuen.

  El disseny dels auriculars està pensat perquè, a més, siguin bonics, a la moda i còmodes. El seu disseny fa que s’adapti perfectament a l’interior de la teva orella. L’acabat metàl·lic li dóna un aspecte “guay, com del futur, així que la gent et preguntarà d’on vas treure aquests auriculars tan xulos”, expliquen els pares de la criatura.

  A més, els auriculars estan fets de materials “luxosos” trets de tot el món i acabats en un disseny amb forma de pera perquè s’adapti a la teva orella. En definitiva, “són uns auriculars Bluetooth embolicats en un estil i luxós wearable per a tot el dia”.

  Ús senzill

  Usar els Truebud sembla la mar de senzill, segons expliquen els seus creadors en Kickstarter. Connectar els auriculars és solament qüestió de segons. Pots connectar-ho amb qualsevol dispositiu que tingui bluetooth, com a mòbils i la majoria de mp3. D’altra banda, funcionen igual que qualsevol dispositiu d’àudio sense fil: només has d’encendre el bluetooth del teu dispositiu mòbil, connectar-ho als auriculars i llest.

  Quant a la seva aparença, pots triar-los entre diversos colors: grisa antracita, negre, dos tons de marrons, blau i blanc. Aquí les petites dimensions dels Truebud són uns dels seus punts forts: 20x14x27mm i 8 grams de pes cadascun per completar uns dispositius resistents a l’aigua i a la pols.

  El seu preu, això sí, una mica més elevat del normal: uns 130 euros.