Donald Trump primaries republicans
Foto: Europa Press

donald trump facebook

https://www.facebook.com/DonaldTrump/?fref=ts

En aquest vídeo es veu com Trump es jacta d’intentar relacions sexuals amb una dona casada i de poder grapejar a dones. Un escàndol que s’ha convertit en l’últim d’una polèmica carrera electoral en què ha protagonitzat diferents distanciaments i intercanvi d’insults amb dones.

“Mai he dit que sigui una persona perfecta, ni tampoc he pretès ser algú que no sóc. He dit i he fet coses de les quals em penedeixo i les paraules d’aquest vídeo de fa més d’una dècada són una d’elles. Qualsevol que em conegui sap que aquestes paraules no em representen”, ha afirmat Trump en un vídeo en què reconeix el desencertat del seu comentari.

“Ho vaig dir, va estar malament i demano disculpes”, ha subratllat.

Al temps, Trump ha intentat respondre amb un atac a la seva oponent demòcrata, Hillary Clinton, assegurant que aquests assumptes “no són més que una distracció dels assumptes importants”.

El magnat s’ha mostrat agut a l’assenyalar que les paraules disten molt de les accions, per carregar contra Bill Clinton, expresident i marit de la candidata demòcrata. “Bill Clinton ha abusat de fet de dones i Hillary va assetjar, va atacar, va culpar i va intimidar a les seves víctimes. Discutirem això en els pròxims dies”, ha augurat Trump.