Donald Trump ha afegit una nova polèmica a la seva ja llarga llista

El magnat estatunidenc Donald Trump ha afegit una nova polèmica a la seva ja llarga llista després de burlar-se públicament de la condició física d’un periodista de ‘The New York Times‘, a qui va arribar a imitar en un acte de campanya després que no avalés les seves tesis sobre les suposades celebracions musulmanes després de l’11-S.

El candidat a les primàries del Partit Republicà a la Casa Blanca va reiterar dimarts que “milers” de musulmans de Nova Jersey van celebrar la caiguda de les Torres Bessones i els seus simpatitzants han entregat com a prova un article escrit pel periodista Serge Kovaleski, que llavors treballava per a ‘The Washington Post‘.

L’article recollia una sèrie d’arrestos a persones que “suposadament havien estat vistes celebrant els atacs“. Arran de la polèmica generada, el mateix Kovaleski ha donat la seva pròpia versió: “No recordo dir que hi hagués milers o fins i tot centenars de persones celebrant-ho. No va ser el cas, fins on puc recordar”.

Durant un acte a Carolina del Sud, Trump ha respost Kovaleski amb evidents gestos de burla per la malaltia física que pateix. El periodista té artrogriposi i té limitats els moviments dels seus braços.

Ara el pobre diu: ‘Oh, no sé el que vaig dir, no ho recordo‘”, ha assegurat Trump mentre movia els seus braços amb gestos de burla i canviava el seu to de veu.

Una portaveu de ‘The New York Times’ ha considerat “indignant” que Trump vulgui “ridiculitzar” l’aparença física d’un dels seus periodistes, segons ‘Politico’. L’equip de Trump, tot i això, ha evitat matisar i respondre a aquesta nova polèmica.