Turkish Airlines suma quatre vols setmanals entre Barcelona i Istanbul

0

La principal aerolínia turca augmenta la seva presència a Barcelona des d’on ha patit un creixement del 22% de passatgers aquest 2015

Turkish Airlines augmentarà la seva presència a Barcelona a partir de divendres passant de 28 a 32 vols setmanals, amb quatre freqüències més entre la capital catalana i Istanbul, ruta en la qual també ha obert un vol de càrrega setmanal des del 2 d’abril, ha informat aquest dilluns en un comunicat.

Els nous vols seran operats els dilluns, dimecres, divendres i dissabtes amb sortida a les 15.05 hores des de l’Aeroport del Prat i arribada a l’Aeroport d’Atatürk a les 19.30 hores. Des d’allà, l’aerolínia ofereix connectar amb destinacions d’Amèrica, Àsia, Àfrica i Pròxim Orient com Illa Maurici, Colombo, Ho Chi Minh, Tel Aviv, Beirut, Lahore, Islamabad, Kuwait, Teheran, Katmandú i Johannesburg, entre d’altres.

Turkish Airlines, que ha iniciat les seves operacions a Barcelona el 1999, va experimentar el 2015 un creixement del 22% en el nombre de passatgers transportats des de l’Aeroport del Prat.

Respecte al vol de Turkish Càrrec des de Barcelona, reforça l’expansió de la filial de càrrega de l’aerolínia, que el 2015 va transportar des d’Espanya un 8,6% més de tones que l’any anterior.