El nou esportiu de TVR comença a agafar forma

Quan semblava que TVR havia de desaparèixer a causa de la mala gestió, va aparèixer un consorci britànic d’inversors que va reflotar una marca llegendària amb l’objectiu de culminar el somni no aconseguit del creador. La primera pedra per obrir aquest nou camí és la imatge que acompanya a aquestes lletres i que mostra la silueta del nou esportiu que està desenvolupant la marca britànica, del qual ara coneixem més detalls, com per exemple la utilització de l’estructura iStream patentada per Gordon Murray, dissenyador del McLaren F1.

La silueta del nou esportiu de TVR és d’aspecte futurista però seguin les pautes de sempre de la marca amb el morro allargat, l’habitacle biplaça i el cul caigut que recorda molt al mític Jaguar E-Type. Aquest esbós també dibuixa unes llandes de gran mesura (quan passi a producció segurament no seran així), i una doble sortida d’escapament situada just darrere de la roda davantera, prop del motor, una solució que possiblement també es doni a l’altre costat que no veiem.

Ara també coneixem el motor que equiparà aquest TVR i serà un V8 de 5 litres Coyote d’origen Ford amb culates Cosworth. Aqesta mecànica proporcionarà una potència de més o menys 500 CV que anirà associada a una caixa de canvis manual de sis velocitats que enviarà tota la potència a l’eix posterior. Sí, TVR encara creu en la conducció pura amb tres pedals per trepitjar.

Amb tots aquests ingredients, TVR té una gran base per crear un model esportiu totalment passional que trenqui amb la corrent actual. Un disseny clàssic, motor sense turbo i l’electrònica justa, tot per gaudir de la conducció pura i racional que ens agrada a tots aquells que estimem el món de les quatre rodes. El primer prototip d’aquest TVR el podríem veure al proper Saló de Ginebra.