U2 aterra al Sant Jordi aquest dilluns

0
U2
EP: U2/DANNY NORTH
U2
EP: U2/DANNY NORTH

Amb el seu ‘Innocence and Experience Tour’

La banda U2 desplegarà aquest dilluns el seu ‘U2 Innocence and Experience Tour’ al Palau Sant Jordi de Barcelona, on reviurà el mateix recital dimarts, divendres i dissabte amb les entrades exhaurides per a les dues primeres jornades, ja que es tracta dels únics concerts de la banda dublinesa a Espanya.

L’última vegada que la banda de Bono va visitar Barcelona va ser a l’estiu del 2009 dins la gira 360º en dos concerts emplaçats al Camp Nou –que van suscitar certa polèmica entre els veïns per les proves de so–, en una gira que va passar per 30 països en 110 concerts.

La gira ‘U2 Innocence and Experiencie Tour’ serà l’escenari de presentació del seu tretzè àlbum d’estudi ‘Songs of Innocence’, un àlbum d’11 cançons llançat el setembre passat a través d’iTunes.

LES ENTRADES, DE 30 A 170 EUROS

[quote]El preu de les entrades és de 30, 65, 95 i 170 euros per a les entrades de seient reservat i 65 euros per a les entrades de pista general.[/quote]

La gira de la banda de rock va començar el 14 de maig a Vancouver (Estats Units); la primera ciutat europea en escoltar-los va ser la italiana Torí el 4 de setembre, i U2 acabarà l’11 de novembre a París.

La presència dels de Bono a la capital catalana ha obligat Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) a habilitar durant les jornades de concert un servei especial d’autobús de baixada entre el recinte i la plaça Espanya, així com Renfe, que ha reforçat amb 4.000 places els trens entre València i Barcelona.