Ubisoft envia Assassin’s Creed a Egipte i fins al 2017

  0

  Per primer cop es trenca el ritme d’entrega anual i no veurem un Assassin’s Creed a Egipte fins l’any vinent

  Des de l’any 2009 amb la primera gran estrena, la franquícia Assassin’s Creed ha comptat amb un gran títol cada any fins el 2016. Però Ubisoft ha decidit abandonar per primer cop la seva estratègia de les entregues anuals i emplaça Assassin’s Creed a Egipte pel 2017, sota una entrega amb el nom clau Empire.

  Tot i que no hi ha confirmació oficial per part d’Ubisoft, són molts els mitjans de caire internacional els qui apunten que les fonts són fiables i fins i tot Kotaku, un dels portals especialitzats en videojocs més importants, publica la notícia. El mateix mitjà afirma haver tingut accès a una de les fonts, que assegura que els motius d’allargar la fase de desenvolupament del nou joc venen arran dels mals resultats amb Assassin’s Creed Unity.

  El somni es fa realitat

  Tenir un Assassin’s Creed a Egipte és un dels desitjos més habituals dels fanàtics de la sèrie d’Ubisoft. Amb una periodicitat gairebé religiosa, cada nova entrega ha estat precedida pels rumors relatius al lloc on succeirà, d’entre els quals hi destaquen Xina i Egipte. Pel que fa a l’estètica oriental, l’any passat es va estrenar Assassin’s Creed Chronicles: China, un joc de pressupost menor però amb bona recepció.

  L’oportunitat d’Ubisoft amb aquesta nova entrega és gran. Situar Assassin’s Creed a Egipte pot fer recuperar l’essència carregada de misticisme, misteris i societats antigues que tant aclamen els fanàtics de les primeres entregues, una estratègia que Ubisoft ha anat descuidant situant cada pròxima entrega dins un període més pròxim a l’actualitat.