La beta oberta de The Division arriba a mitjans de febrer, un dia abans a Xbox One

Ubisoft acaba d’anunciar que la beta oberta de The Division, que permetrà que tots els usuaris (independentment de si han reservat o no el videojoc) tinguin accès a un petit tast del seu videojoc. Els posseïdors d’una Xbox One estan d’enhorabona, podran accedir de manera exclusiva a la beta oberta de The Division el 18 de febrer, un dia abans que PlayStation 4 i Microsoft Windows.

Tant el període exclusiu pels usuaris amb reserva com la beta oberta de The Division tancaran el dia 21 d’aquest mes. Com es tracta d’un contingut amb un pes relatiu, Ubisoft també ha confirmat que la predescàrrega es podrà efectuar a partir del dia 16, de tal manera que just quan comenci el període de proves els usuaris podran jugar-hi a l’instant.

Després de l’esclat de la polèmica amb The Division relativa a una possible davallada de la potència gràfica del joc, Ubisoft ha donat a conèixer que les versions de consola comptaran amb l’opció de retocar les característiques tècniques, de la mateixa manera que poden fer-ho els qui compten amb un ordinador.

Per exemple, es podran desactivar alguns aspectes relatius a la il·luminació per millorar la freqüència de les imatges per segon. The Division arriba a PlayStation 4, Xbox One i PC el 28 de març i es tracta d’un dels videojocs més destacats de l’any, tant pel que fa a Ubisoft com a la nova generació de consoles.