Ucraïna guanya ‘Eurovisió 2016’ i Espanya cau a la 22a posició

0
Barei/TWITTER | Diari Català
Foto: Barei/TWITTER

El país de l’est d’Europa aconsegueix 534 punts i s’emporta la victòria de la 61a edició

S’ha acabat el compte enrere! El ‘Festival d’Eurovisió 2016′ ha finalitzat aquest dissabte 14 de maig amb la victòria d’ Ucraïna. Jamala amb la cançó ‘1944’ ha guanyat el concurs amb 534 punts. El país per tant guanya per segon cop aquest festival musical.

La nostra candidatura espanyola, Barei, ha quedat amb el seu ‘Yay yay!’ en la 22a posició amb 77 punts barrejant els vots entre el jurat europeu i el vot del públic. L’aposta de Barei no ha agradat a Europa, la qual constava de molta llum, els característics moviments de peus, una bona tècnica de veu per part de les coristes i el llenguatge de signes.

Rússia, Austràlia, Bulgària i Suècia completen el Top 5 d’aquest any. La cantant Jamala ha demostrat molta força i molta seguretat dalt de l’escenari en una actuació plena de grans detalls a destacar: espectaculars llums, molts efectes visuals, e impactants i continus canvis de plans per part de les càmeres de la realització sueca.

Durant l’emissió del programa realitzat en el Globen Arena d’ Estocolm, les xarxes socials espanyoles, sobretot Twitter:

Internet s’ha omplert de comentaris positius, respecte de l’actuació de Barei i el seu ‘Yay yay!‘ i, també per l’espectacular ‘performance’ del cantant americà Justin Timberlake al finalitzar les candidatures europees.

Els Trending Tòpics més destacats han estat #BAREI12POINTS, #Sayyay, #Eurovision2016 i #Spain.