Les dues entitats celebren una roda de premsa en la qual expliquen els detalls de la unió que encetaran a partir de la temporada 2016-2017

La Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava i el Palamós CF anuncien en una roda de premsa celebrada a l’estadi Municipal Palamós-Costa Brava els detalls de la unió entre les dues entitats a partir de la temporada 2016-2017.

El conjunt gironí, que milita a la Liga Adelante, fa públic un projecte sota el lema “La unió fa la força”, amb el qual pretén competir a la Segona Divisió. Ara bé, també a Tercera i a la Primera Catalana per dotar d’una sòlida estructura a ambdós clubs que passarien a denominar-se Unió Esportiva Palamós-Costa Brava.

Joan Pau Pérez, president del Palamós CF, assegura que “encara treballem en el projecte i hi ha matisos que hem de tancar, però ho tenim tot molt avançat”. El mateix Pérez, però, considera que l’objectiu és fer sortir de l’ou “el club més potent de la província de Girona”.

Per la seva banda la presidenta del Llagostera, Isabel Tarragó, recorda que aquest projecte haurà de ser ratificat tant en l’assemblea del Palamós -el pròxim 17 de juny- com pels accionistes del seu club, en una junta que se celebrarà entre el 20 i el 25 de juny.

El Llagostera, l’estadi del qual no reuneix les condicions necessàries per jugar a Segona Divisió, disputa els seus partits com a local a l’estadi Municipal Palamós-Costa Brava, a 28 quilòmetres del seu camp. La temporada vinent, però, podria ser ja el seu estadi.