Robert Fernández, secretari tècnic del FC Barcelona, anuncia en roda de premsa que el lateral brasiler abandona el club

Robert Fernández, secretari tècnic del FC Barcelona, anuncia en la roda de premsa per fer balanç de la temporada que el defensa Dani Alves ha comunicat al club el seu desig de canviar d’aires.

El secretari tècnic ha explicat que, quan l’any passat va renovar-se el contracte d’Alves, va fer-se amb la condició que el futbolista quedés lliure al final d’aquesta temporada: “El Dani finalitzava contracte la temporada passada, el club estava en una situació molt delicada perquè no podia inscriure jugadors fins al gener per la sanció FIFA, i vam decidir fer una renovació. En una negociació no sempre guanya el club. El jugador vol el millor per a si mateix i la renovació va ser per una temporada més i poder sortir lliure”.

El futbolista brasiler té una clàusula en el contracte que el permet sortir lliure del Barça abans del 5 de juny sense haver d’abonar cap quantitat econòmica. Ara bé, malgrat que l’entitat blaugrana no rebrà ni un sol euro en concepte de traspàs, s’estalviarà una de les fitxes més elevades del vestidor (rondava els vuit milions d’euros per temporada).

Alves, de 33 anys, encara no ha anunciat en quin equip jugarà a partir de la temporada vinent. Tot apunta que fitxarà per la Juventus, però equips com el Manchester United i el PSG també volen fer-se amb els seus serveis.