Desallotgen l’aeroport de Copenhague per una falsa alarma

0
Aeroport de Copenhague | Foto: Aeropuertos.net

Una maleta oblidada ha causat el caos a la terminal 3 de l’aeroport danès

La troballa d’un objecte sospitós ha provocat que aquest dimecres al migdia hagi estat evacuada la terminal 3 de l’aeroport de Copenhague, la capital de Dinamarca, segons informen fonts policials a algunes agències de noticies. Les mateixes fonts informen que la terminal ha quedat reoberta una hora després al comprovar-se que es tractava d’una falsa alarma.

Durant aquesta hora, l’objecte “sospitós” ha provocat que tots els embarcaments hagin estat traslladats a la terminal 2, segons informa la direcció de l’aeroport. Les autoritats havien traslladat fins la zona un ampli dispositiu policial, gossos i personal sanitari, com marquen les normes en aquests casos.

Dia caòtic a Europa

Aquesta alarma a l’aeroport danès arriba en un dia on una operació policial al nord de París ha acabat amb diversos detinguts i dues persones mortes. La por i la incertesa s’apoderen d’Europa des dels atacs que París va patir el passat divendres.

A més d’aquesta evacuació a Copenhague, les xarxes socials es fan ressó de dos vols a França que han rebut amenaces de bomba, així com d’alguns aterratges d’emergència que estan succeïnt als aeroports del voltant.

Compartir
Article anterior“Vull agrair al club l’interès que ha mostrat per fitxar-me”
Article següentCarlos Ruesga preparat per debutar
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]