Desallotgen l’aeroport de Copenhague per una falsa alarma

0
Aeroport de Copenhague | Foto: Aeropuertos.net

Una maleta oblidada ha causat el caos a la terminal 3 de l’aeroport danès

La troballa d’un objecte sospitós ha provocat que aquest dimecres al migdia hagi estat evacuada la terminal 3 de l’aeroport de Copenhague, la capital de Dinamarca, segons informen fonts policials a algunes agències de noticies. Les mateixes fonts informen que la terminal ha quedat reoberta una hora després al comprovar-se que es tractava d’una falsa alarma.

Durant aquesta hora, l’objecte “sospitós” ha provocat que tots els embarcaments hagin estat traslladats a la terminal 2, segons informa la direcció de l’aeroport. Les autoritats havien traslladat fins la zona un ampli dispositiu policial, gossos i personal sanitari, com marquen les normes en aquests casos.

Dia caòtic a Europa

Aquesta alarma a l’aeroport danès arriba en un dia on una operació policial al nord de París ha acabat amb diversos detinguts i dues persones mortes. La por i la incertesa s’apoderen d’Europa des dels atacs que París va patir el passat divendres.

A més d’aquesta evacuació a Copenhague, les xarxes socials es fan ressó de dos vols a França que han rebut amenaces de bomba, així com d’alguns aterratges d’emergència que estan succeïnt als aeroports del voltant.