Les primeres informacions apunten a un ajustament de comptes per assumptes de droga

 

Dues persones han mort aquest dilluns a la tarda a un tiroteig a Terrassa, en concret al carrer Nàpols, al barri de Roc Blanc. Segons les primeres informacions, una de les víctimes presenta ferides de bala al cap. Tot fa pensar que es tracta d’un tema de drogues i comptes pendents segons parlen les primeres hipòtesis.

Segons informa El Periódico, alguns testimonis expliquen que un home ha irromput a un pis a mitja tarda d’aquest dilluns i ha disparat contra les cinc persones que alla s’hi trobaven. Dos homes, d’origen d’Europa de l’Est segons el mateix diari, haurien mort a l’acte mentre els altres tres ocupants del pis haurien pogut fugir pel balcó del pis, tot i que han estat detinguts minuts després pels Mossos d’Esquadra. Presenten ferides lleus aquest dilluns a la nit eren a dependències policials.

Encara s’estàn investigant les causes del tiroteig i es tracta d’identificar els dos morts. D’altra banda, la Policia Local de Terrassa i els Mossos d’Esquadra treballen conjuntament per tal d’establir un setge policial per detenir el pressumpte agresor, que hauria fugit per una finestra del pis, segons apunten diferents fonts.