Última jornada de l’Eurolliga amb el liderat en joc

0
Satoransky intenta superar la defensa rival
El Barcelona Lassa va guanyar al Lokomotiv al Palau @mundodeportivo.es

El Barcelona Lassa vol el liderat a l’Eurolliga de bàsquet. Els blaugrana visiten (18h) la pista del Lokomotiv Kuban, un rival que ara mateix és el primer classificat del grup

Última jornada de la fase de grups de l’Eurolliga i els blaugrana l’afronten amb un objectiu molt clar. El Barcelona Lassa vol el liderat a l’Eurolliga per tal de demostrar que ha estat el millor en aquest inici de la competició. Els de Xavi Pascual visiten aquesta tarda (18h) la pista del Lokomotiv Kuban rus. Un conjunt que de moment té aquesta posició de privilegi i que intentarà derrotar als barcelonistes per mantenir el liderat.

Última batalla per aquesta primera posició del grup entre els dos equips que s’han mostrat més potents fins ara. En el compromís de la primera volta, jugat al Palau Blaugrana, els de Xavi Pascual van derrotar al Lokomotiv tot i que amb molts problemes. Els rússos van plantejar un partit lent i amb poc ritme que es va fer difícil de superar pels jugadors barcelonistes. Un cop més el joc interior amb un Tomic molt efectiu va ser clau per poder sumar la victòria. A més en els darrers enfrontaments, tant a l’Eurolliga com a l’ACB, el Barcelona Lassa ha perdut la regularitat que havia mostrat a principis de temporada i el seu joc crea una mica més de dubtes. 

Així doncs, el partit d’aquesta tarda a Kuban serà una bona pedra de toc pels de Xavi Pascual. El tècnic blaugrana disposa de tots els jugadors per aquest compromís davant un rival, en el qual hi trobem l’espanyol Victor Claver, que a Krasnodar ha recuperat el seu millor nivell. El Lokomotiv vol començar a consolidar-se com un dels grans a Europa i una victòria avui els donaria molta confiança. En funció de la posició final de grup dels barcelonistes els jugadors del Barcelona Lassa hauran d’enfrontar-se a uns o altres rivals al TOP 16 de l’Eurolliga que començarà en unes setmanes.