Aquest cap de setmana encara podrem gaudir de ‘El Festival El Més Petit de Tots’ 

El Festival El Més Petit de Tots arriba a la seva recta final. Aquest cap de setmana tindran lloc les darreres respresentacions de la programació d’aquesta edició. I, també aquest mateix cap de setmana, se celebra la segona edició del ‘Txiki, Txiki, Txikia’, el seu germà petit al País Basc.

Aquest cap de setmana el festival serà present a Barcelona, Olot, Sabadell i Benicàssim, així com a Getxo, Leioa, Barakaldo, Basauri, Sopela, Amorebieta, Berriz i Durango, al País Basc.

El festival mostra els millors espectacles internacionals i contemporanis destinats a aquesta franja d’edat: nens de 0 a 5 anys. Una oportunitat única per a gaudir de muntatges que difícilment passaran per les nostres cartelleres teatrals i amb la particularitat que són espectacles que també poden gaudir els pares, i no ésser només purs acompanyants sinó que també poden gaudir de les propostes.

Aquest cap de setmana es podrà veure la coproducció pròpia del festival, LOO amb la companyia Ponten Pie, jove i ambiciosa companyia que s’atreveix amb una creació de proximitat per al públic més petit. LOO recrea un imaginari amb un format molt intimista. Un espectacle de poètica visual, on sobretot parla la plasticitat i la participació dels sentits dels assistents que es troben installats sobre l’escenari i mig envoltats per l’escenografia. LOO Es podrà veure dissabte 21 (12h LaSala Teatre de Sabadell) i diumenge 22 (12h i 17h al Teatre Principal d’Olot).

La companyia belga Compagnie 4Hoog ens porta el seu espectacle Wanikan que uneix dansa, humor i imaginació. Una història formada per imatges, sense paraules i amb molt humor. Un joc entre dos personatges que interactuen amb objectes familiars per explicar històries. Tasses i armaris prenen un nou significat despertant la imaginació de l’espectador. Uns jerseis massa grans es poden transformar en animals fantàstics, en monstres al·lucinants o en refugis suaus per amagar-se.

Wanikan es podrà veure el dissabte 21 (12h i 17h) al Teatre Municipal de Benicàssim.

Imaginart ens porta Little Night, una experiència interactiva única per als més petits. Un terra-pantalla interactiu on els nens són els protagonistes absoluts de la història. ‘Little Night’ juga amb la nit, amb personatges fantàstics, amb humor, un punt absurd i surrealista. Estrelles que viatgen amb el seu bolso, senyors amb paraigües que cauen del cel, taques de colors que ho envaeixen tot… Imatges suggerents que estimulen els sentits i provoquen el joc conjunt d’adults i nens.

Una creació d’Imaginart, empresa especialitzada en la creació, producció i distribució d’espectacles singulars per nens i nenes d’1 a 5 anys. Espectacles que excitin la curiositat, que enriqueixin l’imaginari, que recrein nous escenaris, que explorin els límits. Imaginart ha creat i produït ‘Little Night’ després de l’èxit internacional de ‘Sensacional’.

Little Night es podrà veure dissabte 21 i diumenge 22 (10h, 11:30h i 12:30h) al Mercat de les Flors de Barcelona.

Dans les plis de mes rêves és una veu que juga acompanyada per instruments indis, percussió i objectes sonors. Mathilde Lechat fa protagonista de la història a la veu que plora, riu, crida, balbuceja, modula i vibra… A la recerca de sensacions sonores que evoquen al ventre matern. Un espectacle sobre el ritual a través de la veu i el moviment, com un fil conductor entre les tradicions ancestrals compartides per totes les comunitats.

Charabia es va fundar el 2003 de la mà de Mathilde Lechat amb el desig d’oferir espectacles construïts a partir de la veu, la música i els espais singulars. Músic, cantant, narradora, exploradora del so, Lechat crea un món brillant, elegant i, alhora, dens. Es caracteritza per una gran audàcia musical gràcies a la seva formació en cant líric, cant Khyal (nord de l’Índia), música antiga, música contemporània, jazz, dansa i teatre.

Dans les plis de mes rêves es podrà veure dissabte 21 i diumenge 22 (11h) al Mercat de les Flors de Barcelona.

Enchantés: L’Ivan és ballarí, el Jeff és music. Junts, sumen més de cent anys. El seu espai de trobada és un gran terra blanc. Com dos gegants al centre dels més petits, descobreixen el món, moviments, sons, colors… Dibuix i pintura llisquen entre respiració i moviment. L’espai es perfila, es crea, s’esborra… Inventen un nou llenguatge. Le Fil Rouge és una companyia francesa amb més de 10 anys d’experiència treballant en espectacles per públic infantil. Les seves creacions neixen d’una investigació artística que construeix una relació entre gest, veu, cant, objectes i espai.

Enchantés es podrà veure el dissabte 21 (10:30h i 12h) al Teatre Principal d’Olot i el diumenge 22 (12h i 18h) al Teatre Principal de Sabadell.