L’actor guanyador de dos Òscars es troba a les Bermudes acomiadant-se de la família

Trista noticia pel cinema. Segons informen mitjans des d’Estats Units, l’actor Michael Douglas de 71 anys podria haver tingut una recaiguda en el tema de salut amb el seu càncer de boca, malaltia que va sofrir en 2010 i que va fer témer per la seva vida fa més d’un lustre.

El guanyador de dos premis Oscar es trobaria en l’actualitat en la seva residència de Bermudes amb la seva família per posar en ordre les seves últimes voluntats i acomiadar-se dels seus. El físic de l’actor s’hauria vist greument afectat, amb una pèrdua de més de vint quilos i sense poder, amb prou feines, cuidar-se per si mateix.

Ja quan se li va diagnosticar per primera vegada la malaltia va haver de fer front a un dur tractament de quimioteràpia i radioteràpia a causa de l’agressivitat del càncer, malaltia que hauria tornat amb força al cos de l’actor nord-americà.

Es confirmaria així el testimoni d’una persona anònima que va coincidir amb l’artista en un restaurant de Nova York. “Amb prou feines va tastar el menjar, sofria esgarrifances i malgrat que estava assegut prop de la xemeneia i ella (Catherine) el va haver d’ajudar a aixecar-se de la seva cadira perquè estava molt feble”, va comentar aquest testimoni.