Samuel Umtiti, durant la seva presentaciö | FOTO: FC Barcelona

Samuel Umtiti s’ha presentat oficialment com a nou jugador del FC Barcelona i ha explicat les primeres sensacions que ha viscut com a jugador blaugrana

Samuel Umtiti s’ha presentat oficialment com a nou jugador del FC Barcelona. El central ha explicat les primeres sensacions que ha viscut a Barcelona, i ha reconegut que fitxar pel Barça suposar complir “un somni de quan era petit” i que ve a “competir amb els millors”.

El nou jugador del Barça ha agraït la col·laboració de Jean-Michel Aulas, president de l’Olympique de Lió, que “ha fet possible aquest fitxatge” i espera adaptar-se ràpid al seu nou “club i a l’equip”. Reconeix que quan va conèixer la possibilitat de signar pel Barça va “plorar d’emoció” i que compartirà equip “amb jugadors que només havia vist a la televisió”.

El francès ha destacat diversos vincles entre ell i el club, però n’ha destacat un per sobre de tots: “El Barça i jo compartim el caràcter guanyador”. “Sóc competidor i vull jugar, però en primer lloc vull aprendre”, ha afegit. “Treballaré per demostrar que estic capacitat per fer-me un lloc”, ha sentenciat.