Masclisme al futbol femení | Diari Català
Masclisme al futbol femení | FOTO: marca.com

L’entrenadora de l’Albacete B va decidir abandonar el partit del seu equip contra el Fuensalida pels comentaris menyspreants i masclistes de l’àrbitre

Nou cas de masclisme al futbol femení i, aquesta vegada, per part d’un àrbitre. El menys preu va arribar fins a tal punt, que les entrenadores de l’Albacete B van decidir donar per finalitzat el partit del seu equip contra el Fuensalida.

L’àrbitre del partit va obrir el seu repertori d’humiliacions amb l’amonestació d’una de les jugadores de l’Albacete B donant l’explicació de “et trec la targeta groga per guapa” seguint amb un “dóna’t la volta, guapa, que et vegi el dorsal”.

Segons comenta l’Albacete al seu Facebook, “després d’un gol fantasma (no entrem a valorar si ho va ser o no), les jugadores van recriminar a l’àrbitre que era al centre del camp sense córrer i que, d’aquesta manera, era difícil que veiés si va entrar o no la pilota, contestant a les noies que feia massa fred per córrer “.

Després de la polèmica jugada, l’àrbitre va comentar: “No sé per què us poseu així, si aneu les últimes amb un punt i ja som al gener. No guanyar res igualment”. Les entrenadores de l’equip, van decidir abandonar el partit explicant que “no hi havia raó per seguir al terreny de joc davant d’aquell menyspreu”.

El president i la Junta Directiva del Comitè Tècnic d’Àrbitres va emetre un comunicat disculpant-se per uns fets “tant deplorables”.