Un conductor sense carnet es dóna a la fuga, xoca contra un mur i agredeix dos policies

0
Policia Terrassa, carnet
Policia de Terrassa Foto: Flickr

Els fets van ocórrer dissabte passat a la tarda a Terrassa i el conductor no s’havia tret mai el carnet. El van detenir per conducció temerària, per l’agressió i per no posseir carnet.

 

Un conductor va agredir dos policies a Terrassa, després que l’enxampessin en una persecució quan es donava a la fuga. Els fets van ocórrer dissabte passat a la tarda i, segons informa el Diari de Terrassa, el conductor no s’havia tret mai el carnet.

Els policies el van veure al carrer de la Tet de Terrassa, a les 3.30 de la tarda, quan conduïa el vehicle amb un matalàs al sostre. Els agents van voler aturar-lo, però el conductor es va donar a la fuga. En la persecució, el vehicle va xocar contra dos cotxes, fins que es va estavellar contra un mur al carrer de la Ciutat de Pàmiers. 

Quan els policies l’intentaven detenir per conducció temerària, el conductor va agredir-ne a dos d’ells. El van reduir i el van traslladar a la Mútua de Terrassa, pel seu estat d’agressivitat. Els dos agents van resultar ferits, i al detingut se li va imputar un delicte contra la seguretat del tràfic, per l’agressió i per no tenir permís de conducció. El detingut ja està en llibertat.