Un dels morts al tiroteig a Terrassa era el ‘sicari’ del capo de la màfia georgiana

0
Mossos chaleco - Diari Català
@mossocat

Gela Garishvili, lloctinent i guardaespatlles del líder de la màfia georgiana, ha estat identificat com un dels morts en el tiroteig del 4 de gener al barri de Roc Blanc

Noticia relacionada: Dos morts en un tiroteig a Terrassa

Els Mossos d’Esquadra segueixen en la recerca de l’autor material dels dos assassinats a trets que van tenir lloc a un pis de Terrassa el passat 4 de gener. Si bé la policia va detenir tres persones a les poques hores dels fets, cap d’ells tenia restes de pólvora, el que els descarta com autors del tiroteig.

Ara, a més, els Mossos tenen una dada potser clau per a la investigació. Si en un principi es sospitava d’una venjança com la causa dels assassinats, ara es treballa directament amb una lluita de clans com la principal opció. Tot a causa de la identificació d’una de les víctimes. Informa El País que es tracta de Gela Garishvili, de 47 anys, lloctinent i ‘sicari’ del cap de la màfia georgiana a Europa, Kakhaber Sushanashvili.

La investigació està encara en marxa i el cas continua sota secret de sumari. Malgrat tot, alguns mitjans no descarten que hi hagués una segona persona implicada –esperant fora del pis-. Ara per ara, els Mossos treballen per identificar i detenir als autors d’aquest tiroteig.