Un dels terroristes de la sala Bataclan era un francès fitxat per la policia

Localitzen un passaport sirià i un altre egipci al costat dels cossos dels terroristes de l’estadi de França

Les forces de seguretat franceses han identificat un dels terroristes que va irrompre divendres a la sala de concerts Bataclan de París, on van ser assassinades més de 80 persones, segons fonts esmentades pel diari ‘Le Monde’.

Segons aquestes informacions, el terrorista tenia uns 30 anys, nacionalitat francesa i ja estava fitxat per la policia, tot i que no s’han facilitat més detalls. La identificació ha estat possible després de contrastar les seves empremtes dactilars amb les dels arxius.

Les indagacions realitzades fins ara han determinat que els terroristes de Bataclan parlaven francès. “Els investigadors tenen enregistrades les discussions que van tenir lloc durant l’atac“, ha afirmat una font dels serveis de seguretat esmentada per ‘Le Figaro‘.

La sala de concerts va ser un dels sis llocs on es van produir atacs divendres a la nit. Als voltants de l’estadi de França, un altre dels objectius, les autoritats han localitzat un passaport sirià i un altre egipci al costat dels cossos dels suposats responsables d’atemptat, informa la cadena BFMTV.