Un estrany objecte s'apropa a la terra. | Dairi Català

Detecten un estrany objecte no identificat que s’apropa a la terra.

Els científics s’han mostrat desconcertats per una petita i misteriosa peça d’enderrocs que s’acosta a la terra en “rumb de col·lisió, tot i que suggereixen que aquest estrany objecte pot ser escombraries espacials, sense poder confirmar-encara.

L’estrany objecte ha rebut el nom de “WTF” i col·lisionarà amb la terra en poc menys d’un mes. Els científics espacials que han descobert aquest estrany objecte no identificat de presumpta escombraries espacials, encara no poden estar segurs del que és. Sabem WTF té uns dos metres d’ample i, possiblement podria ser buit, el que suggereix que és d’origen artificial. Però a part d’aquesta poca informació, els observadors només poden especular sobre el seu veritable origen.

Podria ser un fragment perdut de la història espacial que ha tornat de nou a la terra“, sosté Jonathan McDowell, un astrofísic del Centre d’Astrofísica Harvard-Smithsonian.

Un estrany objecte s'apropa a la terra. | Dairi Català

S’especula amb què aquest estrany objecte podria ser una part rebutjada d’una nau espacial i potser fins i tot un romanent dels coets Saturn V que van portar als astronautes de l’Apolo a la Lluna. Nomenat “WT1190F“, l’objecte està bloquejat en una “òrbita profunda“, és a dir, orbitant al voltant del planeta a gran distància. Això fa que sigui més difícil d’identificar que els asteroides o deixalles espacials que volen en òrbites terrestres properes. Afortunadament, es creu que aquests enderrocs no representen cap perill. S’estima que caurà inofensivament en l’Oceà Índic el 13 de novembre, si no es crema abans a l’atmosfera.

Font: http://www.mirror.co.uk/news/technology-science/science/unidentified-flying-space-object-dubbed-6706269