Segons la Universitat d’Essex (Regne Unit), totes són bisexuals o lesbianes, almenys quan es tracta de sexe

Un estudi realitzat pel doctor Gerulf Rieger de la Universitat d’Essex, va despertar més d’una reacció. Segons el treball de la universitat britànica, no existeixen les dones heterosexuals, totes són bisexuals o lesbianes, almenys quan “es tracta de sexe“.

La conclusió definitiva a la que van arribar, és que no hi ha dones cent per cent heterosexuals. A aquesta conclusió van arribar avaluant 345 dones a les que les van exposar imatges de cossos despullats de tots dos sexes.

Estudi: no existeixen dones heterosexuals | Diari CatalàLes dades obtingudes van reflectir que aquelles que van dir ser dones heterosexuals responien d’una mateixa manera davant cossos masculins i femenins, mentre que les que van dir ser lesbianes tenien una major reacció davant els cossos de dones nues. Aquesta resposta era encara més gran en aquelles dones amb trets i actituds marcadament masculines.

El doctor Gerulf Rieger sosté que els seus resultats són concloents i afegeix:

Encara que la gran majoria de les dones es van identificar com a heterosexuals, la nostra investigació ha demostrat clarament que, quan es tracta d’excitar-les, són lesbianes o bisexuals, però mai heterosexuals.