Un estudi de Pornhub mostra les consoles més utilitzades per accedir al seu portal

  0

  Els usuaris de PlayStation i Xbox aglutinen més del 80% de les visites a la web pornogràfica, tal com assegura l’estudi de Pornhub realitzat anualment

  Des del moment en què les consoles tenen l’opció de connectar-se a internet, s’han convertit en plataformes multitasca. Segons informa el minuciós estudi de Pornhub sobre el tràfic de visites al seu portal durant el 2015, sembla que també tenen el dubtós honor de convertir-se en les eines predilectes de molts usuaris per accedir a portals eròtics.

  Segons s’observa a l’estudi de Pornhub, PlayStation i Xbox -PS4 i PS3 incloses dins el mateix grup, com també passa amb Xbox One i Xbox 360- sumen gairebé el 85% de les eleccions dels usuaris. Les plataformes de saló de Nintendo ocupen el tercer lloc i, tot i mantenir-se a la cua, els usuaris de Nintendo 3DS han accedit a Pornhub un 18,9% més que l’any 2014. 

  Gràfic Pornhub
  Tràfic per consola durant l’any 2015

  Els gràfics mostren un canvi en el lideratge. Si fins l’any 2014 Xbox posseïa el 45,7% de les visites vers el 40% de PlayStation, el 2015 ha patit un descens fins al 37,9%. En canvi, PlayStation ha ascendit fins al 46,9%, una xifra que pot coincidir amb el fet que PlayStation 4 ha venut gairebé el doble d’unitats que Xbox One el 2015 i fins a 5,7 milions només durant la campanya de nadal.

  Plataformes d’oci

  Però l’específic estudi de Pornhub obvia un candidat imprescindible al gràfic de les consoles; els ordinadors, la plataforma més utilitzada per accedir al portal. Sigui com sigui, és evident que un gran nombre de videojugadors utilitzen les seves consoles per activitats pròpies d’un altre tipus d’oci.

  Per exemple, durant la nit del 10 de novembre, la de l’estrena de Fallout 4, Pornhub va patir un increment de les visites just el moment en què les còpies digitals del videojoc es van poder descarregar. Poc després, presumiblement quan el joc era instal·lat a les plataformes dels usuaris, el portal va registrar un descens considerable.

  Gràfic Pornhub 2
  Canvis en el tràfic del portal durant l’estrena de Fallout 4