L’home porta actuant diverses vegades al carrer Cervantes

Els fets han passat al carrer Cervantes de Terrassa, un carrer cèntric de la capital egarenca. Aquest home pel qual diuen els veïns no és la primera vegada que actua als carrers, segons el Diari de Terrassa, una veïna comentava a un comerciant, “vagin amb compte amb els nens que hi ha un exhibicionista per aquí”.

Una altra veïna el va veure dilluns passat al matí tal com va venir a aquest món. Segons la dona, anava caminant per aquest carrer quant de sobta li va cridar l’atenció un cotxe allà aparcat, el vehicle es trobava a un gual al carrer Canonge Rodó. Li va semblar que l’home estava masturbant-se dins del cotxe a la vista de tothom.

Altres ocasions

El marit de la veïna comentava, ” hem feia creus del que estava veient“. Poc temps després va tornar a passar pel mateix tram i el cotxe, un Suzuki, amb el conductor dintre, encara estava allà. El marit de la veïna li va cridar l’atenció i el subjecte va abandonar la zona.

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal han estat alertades d’aquests successos. El passat dimecres a la tarda, l’home va tornar actuar però a les forces de seguretat se li va escapolir. Segons els testimonis era un home jove, d’uns 25 anys de parla Catalana i Castellana. Quan serà el seu pròxim dia?