El Festival de la Infància va tancar dilluns amb més de 90.000 visitants

Festival de la Infancia | Diari Català
Foto: Festival de la Infancia – Ingrid Llorens

L’organització del Festival de la Infància, ha estimat la xifra de visitants en 90.000 persones que van poder gaudir d’una 52a edició més atractiva i que ha ampliat les franges d’edat. Aquesta va tenir lloc del 27 de desembre al 4 de gener al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

Aquest any el Festival portava novetats com l’espectacle de Peppa Pig, que va esgotar entrades en les 14 funcions realitzades, organitzat per Creatius Educatius ‘Un dia amb Peppa, el festival’ va fer que els petits de casa poguessin gaudir d’uns dels dibuixos animats més populars del moment i es relacionessin amb ells.

El Festival de Peppa Pig | Diari Català
Foto: El Festival de Peppa Pig – Ferran Mirot

D’altra banda l’espai XD Young on es feien activitats enfocades al públic més gran, es podia practicar tir amb la Federació Catalana de Tir Olímpic o pujar als autos de xoc entre d’altres. Una experiència enriquidora que molts nens i nenes han viscut.

   “Aquest any hem solucionat l’inconvenient de moltes famílies amb nens de diferents edats que veien com els germans més petits o els més grans no trobaven el seu lloc”. Director de la trobada, Josep Antoni Llopart.

Un detall més va ser la iniciativa que té el festival cada any de repartir 5.000 invitacions solidàries a les entitats no lucratives de Barcelona, pels nens de famílies amb risc d’exclusió social.