La pantalla que canvia de color

Preu aproximant: 130/140€

Descripció del Producte:

La pantalla per cascos Shoei Photochromic CWR-1 ofereix protecció del 100% contra els raigs UVA i UVB i també té una alta resistència a les ratllades. Pot ser utilitzada en conjunt amb el “Pinlock”, ja sigui per utilitzar-la tant en pista, circuit, carretera o ciutat, tots els motoristes saben l’important que és una visió clara i nítida.

Tradicionalment, els pilots tractem les condicions de llum canviants mitjançant l’intercanvi de dues pantalles (una clara i una tintada) lo que obliga quan es bellugues a transportar ambdós pantalles.

La pantalla Shoei Photochromic  CWR-1 no només elimina la necessitat de realitzar múltiples canvis per millorar la visió contra el sol o la foscor sinó que optimitza els canvis de llum i els adapta al moment real de la conducció.

Quan la pantalla Shoei Photochromic CWR-1, detecta llum, foscor o ombres, instantàniament trilions de molècules fotosensibles en la pantalla comencen a canviar l’estructura i canviar de color de clar a fosc o de fosc a clar.

Aquesta reacció és el que fa que les pantalles s’enfosqueixen.

La superioritat de la tecnologia de la marca radica en les seves fórmules exclusives, patentades. Les molècules en moviment constant i suaument, calibren la quantitat òptima de llum que arriba als teus ulls si et trobes exposat a llum del sol o sota la cobertura de núvols.

pantalla shoei-cwr-1-transitions-photochromic - Diari català
pantalla per cascos Shoei Photochromic CWR-1

DISSENYAT PER COMPLIR NORMES INTERNACIONALS:

Protecció UV: Blocs 100% dels rajosUVAi *UVB

Pantalla Shoei-cwr-1-transitions-photochromic

Pantalla Casc Shoei Photochromic CWR-1

Activació completa en 2 minuts *

Resistent als impactes

El rendiment *Fotocrómic està influenciat per la temperatura, l’exposició UV i el material de construcció.

pantalla-shoei-cwr-1-transitions-photochromic
pantalla per cascos Shoei Photochromic CWR-1