A bord de la nau viatjaven 58 sirians

Un guardacostes grec a bord d’un vaixell perfora la nau, la qual viatjaven 58 refugiats que, finalment, van ser rescatats per un vaixell turc i pels seus tripulants. Les imatges enregistrades pels turcs i publicada per la cadena turca de la CNN.

Els fets es van produir el passat 12 de novembre, quan una embarcació de refugiats sirians que fugien de l’horror de la guerra, demanava auxili. El vaixell grec els va albirar i va ignorar els seus senyals, el guardacostes grec va tractar de punxar la nau de goma en la qual viatjaven amb l’objectiu que els sirians s’enfonsessin a les aigües.

A les imatges es pot veure com l’embarcació s’apropa al vaixell a la recerca d’ajuda i com un guardacostes tracta de foradar amb una pica de grans dimensions, més pròpia dels toros, la nau. A les imatges, es veu com els refugiats criden desesperadament al mateix temps que intenten allunyar la pica de l’embarcació, que acaba sent perforada. Els refugiats, amuntegats a la nau, van caient a l’aigua.

Després d’aquests fets, el vaixell grec s’allunya i el turc s’apropa a la nau, ja quasi enfonsada, per poder rescatar-la. En ella viatjaven diversos nadons.