L’incendi s’ha produït dins d’un habitatge a la planta baixa del número 25 del carrer Canalejas, a Barcelona

Un home es troba en estat crític després de ser rescatat durant la matinada d’aquest diumenge d’un incendi a la planta baixa d’un edifici del districte de Sants-Montjuïc de Barcelona.

L’incendi s’ha produït dins d’un habitatge a la planta baixa del número 25 del carrer Canalejas, a Barcelona, on hi havia set persones, i els Bombers de Barcelona han rebut l’alerta a les 02.37 hores, segons ha informat l’Ajuntament en un comunicat.

Sis persones, entre les quals hi havia un nadó, han quedat atrapades en un pati interior de l’habitatge, i han estat ateses pels Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) per inhalació de fum.

La setena persona és un home de 50 anys que s’havia protegit de les flames tancant-se a la cuina, i ha estat rescatat en estat crític i traslladat immediatament a l’Hospital Sant Joan Despí (Barcelona).

El Servei de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvament (SPEIS) ha desplaçat vuit dotacions al lloc dels fets, i han completat l’extinció a les 05.56 hores del matí d’aquest diumenge.

Els Bombers han apuntalat l’habitatge afectat, i han desallotjat un veí de la primera planta de l’edifici.

A causa de l’incendi, el Centre d’Urgències i Emergències Socials ha allotjat tres persones.