Una festa d’aniversari a la ciutat índia de Bombai acaba amb la mort d’un home després d’una discussió per veure si era millor Cristiano o Messi

Un home va matar a un dels seus amics durant una discussió sobre qui és millor futbolista, si el portuguès Cristiano Ronaldo o l’argentí Leo Messi, a la festa d’aniversari de la víctima a la ciutat índia de Bombai.

Els dos joves, de nacionalitat nigeriana, estaven celebrant el 34è aniversari d’un d’ells al seu apartament a Nalasopara, als afores de la metròpoli (oest), quan en el matí de diumenge la disputa sobre les estrelles del Real Madrid i el FC Barcelona va desencadenar la baralla.

Segons va explicar un inspector de la Policia local, Kiran kabadi, el jove que celebrava l’aniversari, identificat com Obinna i seguidor de Ronaldo, va llançar un got contra al fan de Messi, Nwabu, de 24 anys, però va fallar i l’objecte va impactar contra la paret. Llavors el fanàtic de l’argentí va agafar un dels vidres del got trencat i va degollar al seu amic, que va morir dessagnat a l’apartament.