Dues persones han estat evacuades a l’Hospital de Terrassa per inhalació de fum

Els Bombers de la Generalitat han rebut, a les 12.19 hores, l’avís d’un incendi d’habitatge a Sant Quirze del Vallès on s’ha localitzat el cos sense vida d’una persona. Immediatament després de rebre’s l’avís, els Bombers s’hi han desplaçat amb 7 dotacions.

El foc cremava l’interior d’un habitatge, ubicat als baixos del número 58 del carrer Pintor Vilà Puig; un edifici de planta baixa més 2 plantes, amb un total de 8 habitatges (2 a la planta baixa i 3 en cadascuna de les plantes superiors).

L’incendi ha destruït totalment una habitació del pis, dins de la qual els Bombers han localitzat el cos sense vida d’una persona. Segons les primeres informacions es tracta d’un home de 55 anys que suposadament vivia al pis sinistrat.

Els Bombers han revisat tot l’immoble i, un cop realitzades les validacions pertinents, han pogut comprovar que l’estructura no ha quedat malmesa.

El Sistema d’Emergències (SEM) ha destinat 4 ambulàncies, que han atès 3 persones; un home de 67 anys que ha patit una crisi nerviosa i que ha estat donat d’alta in situ i dues veïnes. Les dues dones, de 70 i 39 anys respectivament, han estat traslladades a l’Hospital de Terrassa amb símptomes lleus d’inhalació de fum.

Els Mossos d’Esquadra han mobilitzat tres patrulles. La policia científica ha obert diligències per investigar les circumstàncies del foc. D’altra banda, l’estudi forense determinarà les causes exactes de la mort de la víctima.