Aquest Hot Rod serà subhastat d’aquí poc

La moda Hot Rod és un clàssic d’Estats Units i es basa en personalitzar i potenciar models dels anys 20, 30, 40, etc. del segle passat. Un dels models més utilitzats potser sigui el Ford Roadster de 1932, però hi ha maneres i maneres de millorar-lo o deixar-lo al teu gust. Avui us mostrem el que segurament sigui la potenciació més bèstia que arriba fins els 900 CV i que serà subhastat en breus per Barret Jackson.

El projecte d’aquesta bestialitat de Hot Rod ha estat realitzada per Fuller Hot Rod, un dels principals dissenyadors d’aquest estil de cotxe del país americà. La seva inspiració arriba des dels avions que van participar a la Segona Guerra Mundial i des dels monoplaces de la Indy Car Series (la Fórmula 1 d’Estats Units). Aquestes dos fonts són el que acaben formant aquest Hot Rod.

El color predominant és el gris metàl·lic que combina amb el negre i el groc. El parabrises és de l’estil Speedster, molt semblant al del Mazda MX-5 Speedster que presentàvem ahir. La part frontal és curiosa i destaca per dos orificis a la part superior per a l’admissió i uns mini fars a la part inferior. A la zona lateral hi ha unes entrades d’aire i l’espectacular sortida d’escapament artesanal provinent del seu motor V8. La suspensió utilitzada és d’estil push-rod, semblant a les que utilitzen els monoplaces de la Indy Car Series o Fórmula 1.

A l’interior no hi ha gaire història per explicar. És un cotxe fet únicament per conduir (si pot ser molt ràpid) i per això tenim dos seients baquet, un volant de competició, una palanca de canvis associada a una caixa manual de cinc velocitats i una instrumentació amb la informació justa i necessària.

Tal com hem dit, el motor d’aquest Hot Rod és un V8 purament americà i artesanal  de 9,4 litres de cilindrada amb una potència que es situa en uns bestials 900 CV. Tota aquesta força es reparteix entre les quatre rodes gràcies a un sistema de tracció total que gira sobre una gegantesques rodes amb pneumàtics slicks Goodyear de 365 mm de secció. Si tot això ho ajuntem amb un pes ploma, imagineu quines sensacions que deu produir quan condueixes aquest Hot Rod; llàstima no disposar dels diners que es pagaran per ell…