Per sort no es lamenten víctimes

Un incendi produït el migdia d’aquest dimarts per causes encara desconegudes ha destruït completament un pis del carrer de la Mina de l’Hospitalet de Llobregat, i ha causat l’evacuació d’un home intoxicat lleument per inhalació de fum.

En un comunicat, els Bombers de la Generalitat han informat que a les 11.55 hores han rebut l’avís que s’havia produït un incendi en un pis del número 8 del carrer de la Mina, al barri de Pubilla Cases.

Quatre dotacions dels Bombers s’han desplaçat al lloc dels fets i han pogut controlar l’incendi a les 12.08 hores.

El foc, que ja està apagat, ha destruït totalment un pis ubicat a l’àtic de la finca, que consta de sis plantes.

Un home ha hagut de ser evacuat a l’Hospital General de l’Hospitalet per una intoxicació lleu per inhalació de fum.

La resta dels veïns han pogut romandre als seus habitatges mentre s’extingia el foc, les causes del qual encara no s’han determinat, segons els Bombers, que estan revisant possibles afectacions estructurals al pis afectat.

D’altra banda, els Bombers de la Generalitat també han treballat aquest dimarts en un altre incendi en un habitatge de l’Hospitalet, on un home de 52 anys ha resultat intoxicat per inhalació de fum i de pols d’un extintor, per la qual cosa ha estat traslladat a l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí.

Aquest segon sinistre s’ha produït al tercer pis del número 34 del carrer d’Orient, al barri de Collblanc, on el foc ha cremat una rentadora i una assecadora.

L’avís d’incendi ha entrat a les 12.18 hores i a les 13 hores la dotació dels Bombers que s’ha desplaçat al lloc dels fets ja havia sufocat el foc i ventilat la resta del pis.