Un informe del FBI registra exitència d'éssers ínter-dimensionalsEs tracta de documentació oficial desclassificada que informa sobre entitats provinents de plànols superiors on no existeix la matèria.

Després de la històrica desclassificació d’arxius secrets sobre informis OVNI que l’FBI realitzés a l’abril de 2011, la comunitat internacional ha tingut accés a sorprenents testimoniatges sobre el fenomen extraterrestre. No obstant això, un dels articles desclassificats més inquietants no va ser conegut sinó fins a començaments d’aquest any, gràcies a l’accionar d’investigadors i periodistes.

Es tracta de l’informe intitulat “Giant inter-dimensional beings llauri visiting the Earth according to the FBI and they do not menja from any planet”, la qual cosa en castellà significa “Éssers gegants inter-dimensionals estan visitant la Terra segons el FBI i no vénen de cap planeta”. En definitiva, tot el text recull informació sobre estranyes entitats que no provenen de cap altre món físic, com un planeta, sinó que ho fan des d’altres dimensions, materialitzant-se en la nostra dimensió a voluntat.

L’informe està signat per un agent especial d’alt rang, el seu nom ha estat suprimit. pot llegir-se amb claredat la data d’enviament a l’en aquells dies director de l’FBI, John Edgar Hoover, el 8 de juliol de 1947. En ell s’esmenta un reporti periodístic de l’època amb referència a un albirament OVNI i el consegüent interrogatori al qual va ser sotmès el seu principal testimoni.

Aquest és un extracte de les conclusions a les quals va arribar l’agent a càrrec de l’interrogatori:

1. Algunes parts de la nau (albirada) portaven passatgers i unes altres eren operades a control remot.
2. La missió és pacífica. Els “visitants” planegen quedar-se al planeta.
3. Els “visitants” són com els éssers humans, però molt més grans en grandària (altura).
4. No encarnen en terrícoles, sinó que vénen del seu “propi món”.
5. No vénen de “un altre planeta” com nosaltres referim, sinó d’un “món eteri” que és inter-penetra amb el nostre més enllà de la nostra percepció.
6. Els cossos dels visitants, i fins i tot les “naus”, es materialitzen en entrar en vibració amb la matèria densa de la Terra.
7. Els discos (naus) posseeixen energia radiant i rajos que poden desintegrar fàcilment qualsevol altra “nau” i per reingressar al camp eteri simplement desapareixen de la nostra visió sense deixar cap rastre.
8. La regió d’on vénen NO és un “plànol astral”; corresponen a elLokas” o “Tales” (els estudiants esotèrics comprendran aquests termes).
9. No utilitzen sistema de radi, però probablement usen un sistema de radar que els permet albirar el lloc d’obertura (materialització).

Un informe del FBI registra exitència d'éssers ínter-dimensionals