Un jugador argenti dispara a un arbitre - Diari Catala
Els fets van tenir lloc en un partit de barri disputat a la província de Córdoba | FOTO: Europa Press

Un futbolista argentí dispara a un àrbitre després de ser expulsat i fereix un altre jugador en un partit de barri. L’atacant es troba en busca i captura

En un partit de barri disputat a l’Argentina un jugador va assassinar un àrbitre en disparar-li tres vegades després de ser expulsat. Els fets van tenir lloc al Camp de la Ribera, a la província de Córdoba, i l’atacant, que també va ferir un altre futbolista, encara no ha estat detingut.

Segons relaten fonts policials el col·legiat de l’enfrontament, César Flores, de 48 anys, va expulsar l’agressor, conegut amb el sobrenom de ‘El Pelado’, i aquest va dirigir-se a la seva motxilla i va agafar un arma. Tot seguit va disparar a l’àrbitre, que va rebre tres impactes de bala, al cap, al coll i al pit; i a un jugador de l’equip rival, Walter Zárate, també al pit.

Mentre que l’àrbitre va morir a causa de l’agressió Zárate es troba ingressat a l’hospital en estat greu però fora de perill. L’assassí, que va fugir de la zona encara no ha estat detingut i es troba en busca i captura.