Juan Alberto González Garrido ha mort a l’atemptat

0
Madrileny desaparaegut a paris - Diari Català
Juan Alberto González Garrido

Segons acaba d’informar Soraya Saénz de Santamaría

L’espanyol Juan Alberto González Garrido, que romania il·localitzable després dels atemptats perpetrats a París, va morir durant l’atac a la capital francesa, segons ha informat la vicepresidenta del Govern, Soraya Saénz de Santamaría.

L’espanyol, un madrileny de 29 anys, residia a la capital francesa i era amb la seva dona dins la sala Bataclan on ahir a la nit es va produir una presa d’ostatges.

La vicepresidenta del Govern ha explicat que la seva mort ha estat confirmada per les autoritats franceses i ha indicat que la família ja ha estat informada.

16:00H -L’espanyol desaparegut a París és un madrileny de 29 anys, segons la família

L’espanyol que aquest divendres ha resultat ferit en els atemptats perpetrats a París i que continua il·localitzable és un madrileny de 29 anys que viu a la capital francesa, segons ha confirmat la seva germana en declaracions a Antena 3 recollides per Europa Press.

L’espanyol, Juan Alberto González Garrido, estava amb la seva dona dins la sala Bataclan on ahir a la nit es va produir una presa d’ostatges. Finalment es van aconseguir escapar d’aquesta sala de concerts de París una desena d’ostatges, però les forces de seguretat franceses, després d’alliberar el lloc, van trobar unes 80 persones assassinades a l’interior.

La germana de la víctima ha assegurat que no tenen notícies seves des d’ahir: “No en sabem res”, ha assenyalat. Per part seva, el ministre d’Afers Exteriors, José Manuel García-Margallo, ha assegurat que l’espanyol, tot i que “no està localitzat”, “no és a la llista de morts”.