Un mal segon quart acaba amb les esperances de l’Spar Citylift

0
acaba amb les esperances de l'Spar
L'Spar va caure amb total claredat a Bélgica.
acaba amb les esperances de l'Spar
L’Spar va caure amb total claredat a Bélgica.

A partir d’aleshores, les gironines van anar a remolc del Castors Braine (73-60)

L’Spar Citylift Girona no va poder sumar la seva segona victòria a l’Eurolliga i va caure a Bélgica, a la pista del Castors Braine, per 73-60. Un mal segon quart va acabar amb les esperances de l’Spar i va fer que les catalanes anessin a remolc de les locals durant la resta del partit. A falta de finalitzar la tercera jornada -es tanca avui-, l’Spar es sitúa en la quarta possició del grup B amb una victòria i dues derrotes.

 
No va començar bé el partit per les gironines, que van encaixar un parcial de 7-0. Tot i l’intent de reacció de l’Spar, l’encert al tir de les belgues va provocar que el primer quart acabés 20-16 favorable a les locals. Les gironines van sortir més fortes al segon quart i van rebaixar les diferències a un sol punt (22-21), però les belgues van tornar a prémer l’accelerador i van demostrar el seu potencial amb un nou parcial de 7-0 per situar-se vuit punts per sobre al marcador (29-21). Les esperances de l’Spar van rebre un cop dur quan abans dels descans el Castors Braine va marxar als 40 punts (40-21).

 
Lluny de relaxar-se, les belgues van seguir amb la mateixa intensitat i van deixar el partit vist per sentència al final del tercer període, el qual va acabar amb 20 punts d’avantatge per les locals (59-39). L’últim quart va ser un tràmit, ja que les esperances de l’Spar van ser aixafades molt abans.

Fitxa tècnica

73 – Castors Braine (20+21+19+13): C.TrahanDavis (14), M.Carpreaux (1), M. Anderson (3), S.Spencer (5), A.Wauters (14) -equip inicial-, E.Eldebrink (6), H,Mestdagh (2), M.Vrdoljak (-), M.Grzezinski (-), A.Iagupova (11), K.Linskens (4) i A.Logunova (13).

60 – Uni Girona (16+5+18+21): Jordana (-), Knezevic (9), Lina Pickiute (6), Spanou (16), Chelsea Gray (11) -equip inicial-, Comella (-), Jodar (-), Kuktiene (8), Zwollar (5) i Coulibaly (5).