Un milicià d’EI executa la seva mare en directe

0

Els fets han passat davant de centenars de persones a Raqqa

Un milicià d’Estat Islàmic ha executat la seva mare en públic a la ciutat siriana de Raqqa, bastió del grup terrorista a Síria i capital del califat autoproclamat, presumptament per haver-lo intentat convèncer d’abandonar l’organització, segons ha informat aquest divendres l’Observatori Sirià dels Drets Humans.

Activistes de l’Observatori han rebut informació de fonts locals i fiables que una dona de la població d’Al-Tabaqa, d’uns 40 anys i que obeeix a les sigles L. Q., ha estat executada pel seu fill davant de centenars de persones a Raqqa.

   Segons les fonts, la dona, que treballava a l’oficina de correus propera al lloc de l’execució, ha estat executada per “incitar el seu fill a abandonar Estat Islàmic i escapar junts de Raqqa” i per dir que la coalició que lidera els Estats Units “matarà tots els membres” de l’organització terrorista.

El seu fill va decidir llavors denunciar-la davant dels responsables d’Estat Islàmic, que van procedir al seu arrest i van ordenar que ell mateix l’executés aquest dijous davant de centenars de persones.

L’organització ‘Raqqa està sent massacrada lentament’, que denuncia la situació en aquesta ciutat del nord de Síria controlada per Estat Islàmic, ha identificat la víctima com a Leena al-Qasem, de 35 anys, i el seu fill amb el nom d’Ali Saqr, de 20 anys. Segons aquesta organització, el motiu de l’execució és que la dona hauria estat acusada d'”apostasia”.