Un mort i set ferits en un accident múltiple a l’AP7 a Girona

0
L'accident ha provocat vues quilomètriques | Diari Català

Encara es desconeixen les causes que han provocat la col·lisió múltiple en què s’han vist implicats un camió i dos turismes i on ha mort un home de 51 anys. Dels ferits n’hi ha un de crític i un de greu.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit el sinistre viari mortal ha estat al punt quilomètric 57,3 de la AP-7, a Sarrià de Ter (Girona) en sentit sud. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 11.09 hores.

A causa de l’accident també hi ha hagut un ferit crític i un de greu, que han sigut evacuats a l’Hospital Dr. Josep Trueta de Girona, a més de cinc ferits lleus, que han traslladat a l’Hospital Santa Caterina de Salt.

Arran del sinistre, s’han activat vuit patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i l’helicòpter medicalitzat i cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a l’afectació viària, la AP-7 s’ha tallat totalment en sentit sud si bé s’han fet desviaments per la sortida 6. Al punt de l’accident a les 12.43 h s’han obert dos carrils. Per evitar congestions, l’autopista també s’ha tallat temporalment a l’altura de Bàscara en sentit Girona on es feien desviaments de trànsit. La circulació s’ha normalitzat a les 14.21 h.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.