Un nadó declarat mort es desperta plorant abans de ser incinerat

0
nadó
Foto: Youtube

El nadó va passar quinze hores a la càmera frigorífica d’un dipòsit de cadàvers quan els treballadors van escoltar que plorava

 

Un nadó d’un mes de vida, al que l’havien declarat mort, va despertar plorant al dipòsit de cadàvers just abans de ser incinerat. El petit havia estat quinze hores a dotze graus sota zero. L’insòlit succés va tenir lloc a la província de Zhejiang, a la Xina.

El nadí An An va nèixer el passat 8 de gener a l’hospital de Jinhua, a la província de Zhejiang. Va nèixer als set mesos de gestació, i pesava només 1’4 quilograms, per la qual cosa va passar 23 dies a la incubadora.

Després d’aquest període, els pares van decidir portar-lo a casa per celebrar l’any nou xinès. El seu estat de salut va empitjorar, i els pares van tornar el nadó a l’hospital, on li van diagnosticar una parada cardiorespiratòria i la seva posterior mort.

El nadó, donat per mort, va passar quinze hores al dipòsit de cadàvers, a l’espera de ser incinerat. El plor en una de les càmeres, que va resultar ser el petit An An, va alertar els treballadors del dipòsit, que va portar el petit a l’hospital. El nadó es troba actualment al servei de cures intensives, a l’espera de recuperar-se.