Un nen d’11 anys mata d’un tret una nena de 8

0
niño mata a niña eua
@twitter
niño mata a niña eua
@twitter

Tot va succeïr per no voler ensenyar-li la seva mascota

Un nen d’onze anys ha matat d’un tret al pit una nena de vuit anys en la petita comunitat estatunidenca de White Pine, a l’estat de Tennessee, per no voler ensenyar-li la seva mascota, tal com informen els mitjans locals.

El succés es va produir dissabte passat a la nit, quan el nen va agafar una escopeta del seu pare -que es trobava en un armari de la casa, sense forrellat- i va disparar al pit de la menor, identificada com McKayla Dyer, per no voler ensenyar-li una cria de gos.

El nen, que era veí i company de col·legi de la víctima, ha estat acusat d’assassinat en primer grau i traslladat a un centre de menors, tal com ha explicat Bud McCoig, agutzil de la població.

La mare de la nena morta, Latasha Dyer, ha dit que el nen es burlava constantment de la seva filla. “Vaig haver d’anar a parlar a la directora sobre ell, i [ell] la va deixar tranquil·la durant un temps. Però llavors va arribar i va disparar contra ella”, ha denunciat la mare, que diu que tota la família té el cor trencat per aquest succés.

niño mata a niña eua
@twitter

Una pistola del calibre 12

Sense sortir de casa, el nen va disparar a través de la finestra amb l’escopeta de calibre 12 contra la seva veïna, que estava dreta al jardí de casa seva.

Segons l’agutzil, l’escopeta, pertanyent al pare del nen, era en un armari de la casa que no estava tancat amb clau.

Quan les autoritats van arribar al lloc, la nena, encara amb vida, estava estesa a terra amb una ferida de tret al pit, i va ser traslladada a l’hospital, on finalment va morir.

Ingressat a un centre de menors

Un jutge ha ordenat aquest dimarts l’ingrés del menor en un centre juvenil fins al 28 d’octubre, quan es portarà a terme la primera vista del judici.

La mare de la víctima, Latasha Dyer, va ser entrevistada per la cadena ABC, on va recordar la seva filla com “una nena petita preciosa que sempre era capaç d’arrencar-te un somriure sense importar l’estat d’ànim en què et trobessis”.