Un noi de Terrassa salva la vida gràcies a la ràpida actuació de la policia de Castellbell

0

El noi havia patit un atac epilèptic quan conduïa el seu vehicle per la C58, al seu pas per Castellbell i el Vilar (Bages)

Un noi de Terrassa va patir aquest dimarts un atac epilèptic quan conduïa el seu vehicle per la C-58. L’atac es va produir quan aquest noi, que anava amb la seva parella, passava per Catellbell i el Vilar i va provocar que el cotxe sortís de la via. Segons ha informat la Guàrdia Municipal de Castellbell, els fets es van produir cap a les 8:30 del vespre i el vehicle circulava en sentit Terrassa.

La Guàrdia Municipal de Castellbell i el Vilar i la de Monistrol van ser els primers efectius a arribar al lloc de l’accident i van prestar al noi els primers auxilis. Segons expliquen, en arribar “s’estava ofegant i a punt d’entrar en parada cardiorespiratòria” motiu pel qual la seva ràpida intervenció va ser decisiva per salvar-li la vida.

Segons indica la policia local de Castellbell, els efectius del SEM i dels Mossos van arribar al lloc dels fets uns 25 minuts més tard, quan el noi ja estava conscient. El jove va ser traslladat a l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa i evoluciona favorablement.