Un palestí mort per trets de forces israelianes en disturbis a Betlem

0
Un palestí ha mort
EP: Un palestí ha mort
Un palestí ha mort
EP: Un palestí ha mort

Per trets de les forces de seguretat israelianes

Un palestí ha mort aquest dimarts per trets de les forces de seguretat israelianes en disturbis a l’entrada nord de la ciutat de Betlem, segons fonts mèdiques esmentades per l’agència palestina Maan.

El mort ha estat identificat com a Mutaz Ibrahim Zawahren, de 27 anys i resident al camp de refugiats de Duheisha. Segons les fonts, va rebre un tret en el pit i va arribar en estat crític a l’hospital de Beit Jala, on ha mort.

Els enfrontaments han continuat després de la seva mort i hi han resultat ferits diversos palestins més per bales recobertes de goma utilitzades per les forces israelianes. A més, han utilitzat gasos lacrimògens per intentar dispersar els manifestants.

Els disturbis entre palestins i les forces israelianes han esclatat prop del mur de seguretat a l’entrada de Betlem gairebé diàriament en els últims deu dies.

Segons el recompte de Maan, 30 palestins han mort a Jerusalem, Cisjordània i la franja de Gaza des de l’1 d’octubre, 17 d’ells durant enfrontaments amb les forces israelianes. Aquest mateix dimarts, dos palestins han estat abatuts després de dur a terme apunyalaments a Jerusalem Est en els quals han mort tres israelians i diversos més han resultat ferits.