Aparca malament el cotxe patrulla i multa una pastissera

0
pastissera
Foto: Europa Press

El policia havia entrat a la pastisseria per comprar-se una pasta, les treballadores van comentar l’estat d’aparcament del vehicle, i a l’acabar el policia va multar la pastissera

 

Ahir el Diari de Sabadell i les xarxes socials es feien ressò del que podria ser un abús d’autoritat per part d’un policia municipal de la ciutat vallesana. Una treballadora d’un forn de la plaça del Mercat de Sabadell va ser multada mentre atenia l’agent. El policia havia entrat a l’establiment havent deixat mal estacionat el seu vehicle patrulla – pel que sembla en un lloc on està prohibit aparcar -. Les pastisseres ho van veure des del mostrador, i ho van comentar entre elles sense adreçar-se directament al municipal.

El policia es va sentir al·ludit, i quan es va disposar a pagar la seva pasta, va aixecar, pel que sembla amb molta autoritat, una multa a una de les treballadores. Aquests fets van ocórrer el gener passat, però fins fa pocs dies no li va arribar la notificació a la pastissera. La sanció es justifica d’aquesta manera: “per manca de respecte i consideració dirigida a un dels membres de les forces i cossos municipals“. Diari Català va contactar amb l’ajuntament de Sabadell per contrastar la informació, però no ha rebut resposta a la data de la notícia.