Aquest Porsche 911 993 aporta una solució mecànica única

Segurament penseu que és quelcom estrambòtic o potser penseu que és una obra d’art, la decisió és vostra, però el que sí que és cert és que és únic i original. Si sou fidels seguidors de Porsche estem segurs que no us agradarà la idea, però si us agraden els ferros de quatre rodes us invito a que continueu llegint. En efecte, davant tenim un Porsche 911 993 que no porta el motor que hauria de portar, sinó que munta un propulsor Corvette de 5.7 litres V8 situat igualment a la cua del cotxe, el qual mostra, també, un aspecte molt més agressiu i ample.

El motor Corvette V8 genera 475 CV de potència que s’acollen a un kit de carrosseria creat per Vogue Auto Design que aporta diferents elements aerodinàmics que li proporcionen un aspecte totalment intimidatori que és més propi d’un vehicle de competició.

Originalment, aquest 911 993 amb motor Corvette va néixer l’any 1995 sota el nom de Porsche 911 Carrera 2 i amb una caixa de canvis manual de sis velocitats, la qual segueix mantenint tot i la gran transformació mecànica rebuda.

Fins aquí podeu decidir si us agrada o no la idea mecànica però, en el cas que us agradi molt, sapigueu que podeu fer efectiva una opció de compra ja que aquest Porsche 911 993 amb motor Corvette es troba a la venda en un concessionari de Canadà per 129.000 dòlars (118.000 euros aproximadament). Encara que el preu pugui semblar elevat, té justificació, i són els 90.000 dòlars (82.300 euros aprox.) que el propietari li ha dedicat per transformar-lo en això que ara veieu, a més a més de la singularitat que comporta ajuntar una carrosseria de Porsche amb un espectacular V8 del Chevrolet Corvette.

Personalment no tinc clar si el compraria per aquest preu, però estic segur que qualsevol “boig” amb diners de les quatre rodes, el comprarà.

Si voleu veure la pàgina on està anunciat, cliqueu aquí