El Porsche 918 Spyder és el nou model per patrullar els carrers de la luxosa ciutat

A Dubai mai en tenen prou, sempre volen més. Mentre el petroli i el gas els hi segueixin donant una riquesa total, els xeics àrabs voldran ser les persones més ostentoses del món. No fa gaire que Porsche va finalitzar la producció del seu hiperesportiu, el 918 Spyder, però sembla que per les autoritats de Dubai no suposa cap problema. Mentre a Catalunya els Mossos d’Esquadra es mouen amb Seat Leon o Altea, a la ciutat dels Emirats Àrabs van una mica més enllà i per atrapar als dolents utilitzen, per exemple, el Porsche 918 Spyder, que és l’últim model que els hi ha arribat.

Però amb un Porsche 918 Spyder no fan prou i, per això, l’hiperesportiu alemany és un més de llarga llista de models que guarda la policia de Dubai al seu garatge. Aston Martin Onr-77, Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador, Ferrari FF, Mercedes-Benz SLS, entre d’altres igual d’espectaculars, conformen la flota de vehicles policials més singular de tot el món, amb el permís sempre dels models del servei secret britànic que condueix James Bond.

Recordem que l’hiperesportiu Porsche 918 Spyder equipa una mecànica hybrid que ascendeix fins els 887 CV, una potència que de ben segur permetrà atrapar a tots els dolents que vulguin escapar a grans velocitats.

Tot i així i per no crear il·lusions falses, la policia de Dubai assegura que tots aquests exclusius models, incloent el Porsche 918 Spyder, no s’utilitzen per lluitar contra el mal, sinó que formen part de la mostra d’ostentació i poder econòmic que posseeix la ciutat dels Emirats Àrabs.