Un regidor del PP: “Ada Colau estaria fregant terres en una societat sana”

0
Ada Colau, Barcelona en Comú
Foto: Europa Press

El líder del partit a Palafolls ha afirmat que part del poble espanyol “està sent dominat per la pitjor gentussa”

El líder del Partit Popular a l’ajuntament de Palafolls (Maresme), Óscar Berman, ha afirmat que l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, “estaria fregant terres” en una “societat seriosa i sana” i no com a cap de l’Ajuntament. El regidor ha reaccionat així, segons ell, “als atacs continus d’Ada Colau als catòlics, les Forces Armades i a la unitat d’España”.

Berman ha assegurat també que Colau “adoctrina des de les institucions” i que és un “llast per a la Ciutat Comptal”. “Part del poble espanyol esta sent dominat per la pitjor gentussa que cabria imaginar fa uns anys. Ada Colau n’és el millor exemple”. Aquest no és el primer atac masclista que pateix l’alcaldessa de Barcelona, ni tampoc el primer que es dóna en la política catalana. A les xarxes socials, les respostes i mostres de suport no s’han fet esperar.

Berman, que va afirmar que calia tancar les facultats, ha afegit també al seu discurs que Ada Colau és “una eixelebrada plena d’odis i de fòbies salvatges” que pel fet de no haver acabat la seva carrera universitària “l’acredita com una dropa incorregible, com una fluixa redomada, com una incapaç que va saber, això sí, aprofitar oportunament i meiàtica el descontentament d’un sector social davant de determinades mesures judicials per viure avui com una milionària”.